sr | hr | en | ro | bg
  • 9. novembar 2015. / Izdanje br. 10
  • Aktuelno

Seminar za tehničke službe zdravstvenih centara u Tarkett Akademiji

Zdravstvene ustanove su specifična okruženja i podne obloge u njima moraju da odgovore na niz zahteva: maksimalna higijena, lako i brzo održavanje, udobnost i sigurnost, kvalitet vazduha... Takođe je važno i da okruženje pozitivno utiče na sve koji rade i borave u njemu.

Kao svetski lider u proizvodnji podnih i zidnih obloga, Tarkett u svojoj ponudi ima i vinil, luksuzne vinil ploče (LVT) i linoleum za zdravstvene objekte – proizvode koji savršeno odgovaraju na sve pomenute zahteve u različitim prostorijama zdravstvenih centara.

Da bi kvalitet podnih rešenja bio trajan i zagarantovan, ključna je adekvatna ugradnja i dugogodišnje pravilno čišćenje i održavanje. Zato je kompanija Tarkett 25. septembra 2015. u Tarkett Akademiji u Bačkoj Palanci organizovala seminar za zaposlene u tehničkim službama iz beogradskih zdravstvenih ustanova Specijalna bolnica „Sveti Sava“, VMA, KBC Dragiša Mišović, Institut za onkologiju i radiologiju Srbije i Univerzitetska dečja klinika „Tiršova“.

Vodeći se idejom da su edukovani korisnici – zadovoljni korisnici i da je ugradnja profesionalnih podnih i zidnih obloga značajna investicija koju treba zaštiti, osoblje Tarkett Akademije je, pored teorijskog dela programa, gostima demonstriralo i primere i načine postupanja sa podnim oblogama u svim fazama: pre, za vreme i dugo nakon same ugradnje.

Očekuje se da ova obuka pomogne tehničkom osoblju da adekvatno odgovori na izazove u svakodnevnom radu, a ustanovama da dobiju punu vrednost i kvalitet svoje investicije.

Ujedno, ovaj skup je bio i prilika za zaposleni iz različitih ustanova razmene iskustva – probleme na koje nailaze, rešenja, savete i ideje.

Tarkett planira da nastavi sa organizacijom ovakvih treninga, kako za preostale zdravstvene ustanove u Beogradu, tako i za one van prestonice.

TTS 10 - IZDVAJAMO

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player