sr | hr | en | ro | bg

Knjižara ponovo radi!

Za Knjižare Vulkan vezuje se slogan – Više od knjige…
Pored pažljivo odabranih naslova koje nude, njihov cilj je da se posvete svakom čitaocu, da razvijaju ljubav prema knjizi i čitanju, da popularišu savremenu i klasičnu književnost i pomognu mladim i talentovanim piscima da pronađu svoj put i ostvare svoj cilj.

BALANSIRAN IZBOR PODNE OBLOGE: postavljanje novih trendova u knjižarama

Priča sa Tarkett-om počinje 2011. godine, kada je arhitekta Natalija Ristanović koja sarađuje sa našim kupcem „Mega podom“ iz Beograda, kreirala plan za renoviranje prostora i između ostalog, tražila i rešenje za pod. Početni zahtevi su bili jasni: traži se pre svega kvalitet – podna obloga koja će izdržati visoku frekvenciju prohodnosti, ali i da je jednostavan za održavanje. S obzirom da se radi o prostoru koji je prilično popunjen i da same knjige, papirna galanterija, gift program i ostatak asortimana čine već prilično šarmantno, šareno i veselo okruženje, išlo se ka svedenom, mirnijem rešenju za pod.

Dakle, bilo je bitno da boja poda bude tamnija, zagasitija, tj. opcije su bile crna ili tamno siva. Izbor je pao na heterogenu komercijalnu vinil kolekciju Prizma iz više razloga: kompaktan i izuzetno otporan pod sa specijalnom Extreme PUR zaštitom; odličan miks kvaliteta i cene, posebno za slučajeve poput renoviranja prostora, zahvalan dezen Stella 9 – tamno siva podloga sa vernom imitacijom čipsa, svetlucavih čestica, koja uspešno skriva manje ogrebotine i zaprljanja, a opet je vrlo zahvalan za čišćenje i održavanje.

U razgovoru sa zaposlenom radnicom iz Vulkan knjižare u šoping centru Delta City, saznali smo da su vrlo zadovoljni lakoćom kojom održavaju pod - dovoljno je da samo vlažnom krpom i neutralnim deterdžentom jednom dnevno prebrišu pod i to je to!

TTS 10 - IZDVAJAMO

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player