sr | hr | en | ro | bg

TARKETT & Porto Montenegro

Ovog leta, u okviru jednog od najluksuznijih arhitektonskih projekata na crnogorskom primorju, završena su dva nova rezidencijalna kompleksa: Zeta i Ozana, koji imaju ukupno 45 luksuznih stambenih jedinica.

U ove objekte ugrađen je parket Tango Oak Seashell, čime je još jednom potvrđena liderska pozicija kompanije Tarkett u oblasti podnih obloga.

Porto Montenegro ovog leta ima sve što možete poželeti: sofisticiranu marinu, luksuzne stanove s balkonima pretvorenim u đardine, kafeterije, restorane, spa centar, dašak savremenog u radnjama evropskih modnih dizajnera, ali i dašak istorije u postavci muzejske zbirke.

Korak napred u izgradnji nautičkog naselja i marine Porto Montenegro napravljen je završetkom dva nova rezidencijalna kompleksa: Zeta i Ozana, koji imaju ukupno 45 luksuznih stambenih jedinica, te koje je projektovao arhitektonski biro iz Londona „ReardonSmith”. Enterijeri su rad čuvenog dizajnera Tina Zervudachi-a, a pejzažnu arhitekturu potpisuje pejzažni arhitekta Martin Lane Fox.

Ozana se nalazi na spektakularnoj lokaciji, na samoj obali mora, s marinom na zapadu i trgom Venecija s lukom za manje jahte na istočnoj strani. Dvadeset i tri rezidencijalne jedinice, od jednosobnih do trosobnih stanova gledaju na marinu; svaka s velikom privatnom terasom, mnoge i s privatnim bazenom predstavljaće samo jezgro uzbudljivog nautičkog životnog stila Porto Montenegra.

Zeta se nalazi na idealnom mestu, na glavnom pešačkom bulevaru Porto Montenegra. Njenih 22 apartmana imaju velike terase s vrtovima te pogled na more prema zapadu, a prema istoku - preko mornaričkog parka na okolne planine.

U ova dva objekta ugrađen je parket Tango Oak Seashell, čime je još jednom naglašena liderska pozicija kompanije Tarkett u oblasti podnih obloga.

Jedinstven i elegantan parket iz kolekcije Tango napravljen je od najboljih evropskih i egzotičnih drvnih vrsta. Kolekcija parketa Tango, kompanije Tarkett, unosi lepotu u svaki dom, dajući mu notu topline izvrsnosti i autentičnosti. Gornji sloj ovog parketa napravljen je iz jednog komada drveta, koje pokazuje punu jedinstvenost i karakter izabrane drvne vrste. Ovo je unikatan pod sa svim svojim različitostima u strukturi – svaka daska ovakvog parketa je jedinstvena. Izrađuje se u daskama dimenzija 2215x164 mm, koje stvaraju osećaj monumentalnosti i prostranosti.

Kao što je i sama priroda lepa zbog svoje raznolikosti, tako je i svako stablo unikatno i nudi veliku različitost u strukturi i boji drveta. Upravo te razlike u strukturi su dodatno naglašene bojenjem i četkanjem hrasta kako bi dobili luksuzan izgled sedefa i unutrašnjosti školjki. Parketom Tango Oak Seashell kompanija Tarkett je dovela šum mora u luksuzne stanove Porto Montenegra.

TTS 10 - IZDVAJAMO

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player