sr | hr | en | ro | bg

Time to SEE Tarkett

9. novembar 2015.

br. 10

Dragi naši prijatelji,

U ovom broju Time to SEE časopisa, želimo da vam predstavimo renoviranu kancelariju, pobednike našeg motivacionog programa Tarkettijada, upoznamo vas sa Tarkett rešenjima u novim referencama na našem sajtu…. Pozivamo vas i da pročitate intervju sa gospodinom Dejanom Kekovićem osnivačem i generalnim direktorom kompanije Entext i gospodinom Plamenom Kabadžovim vlasnikom kompanije Plana Engineering, našim dugogodišnjim partnerima sa kojima smo sarađivali na mnogim projektima na koje smo veoma ponosni, a tu su i brojni drugi sadržaji, vesti i aktuelnosti... Uživajte! 

3. decembar 2014.

br. 8

Dragi naši prijatelji,

U ovom broju TimeToSee magazina smo, kao i obično, podelili sa vama mnogo dobrih ideja, saveta i preporuka. Možete pročitati izveštaj o preuzimanju 100 odsto vlasništva kompanije Desso i događaju koji smo organizovali za arhitekte u Rumuniji, kao i razgovore sa gospodinom Brankom Kljajićem iz kompanije Sintex iz Sombora i Slavišom Ilićem, direktorom prodaje za Srbiju i Crnu Goru. Tu su, naravno, i vesti iz naše Tarkett Akademije...

Ne propustite da se upoznate se sa Tarkett Facebook nagradnim konkursom „Učionica iz snova“ , kao ni priliku da nam pošaljete vašu priču - zanimljiva iskustva iz života u vezi sa odabirom, ugradnjom ili prodajom podnih obloga - što vam može osvojiti i novogodišnju nagradu od Tarketta!

Uživajte!

26. septembar 2014.

br. 7

Pre 130 godina u Bačkoj Palanci je nastala prva fabrika za preradu kudelje pod nazivom "Mihelsova močilana kudelje i tvornica užeta AD". Ta davna 1884. godina obeležava početak duge i uspešne tradicije proizvodnje podova na istoj adresi, koju danas baštine i nastavljaju sve fabrike za proizvodnju podova iz Bačke Palanke, a pod okriljem slavnog „Sintelon“ brenda, posebno firme „Sintelon doo“ i „Sintelon.rs doo“. 

30. maj 2014.

br. 6

Dragi naši prijatelji,

U ovom broju Time to SEE časopisa želimo da vas provedemo kroz  novu Tarkett Akademiju na preko 1.000 m2 i predstavimo vam novi unapređeni websajt. Time to SEE vas poziva da se u ovom broju informišete o novinama u našem asortimanu, pročitate nešto više o  trendovima u uređenju prodajnih objekata  predstavljenih na sajmu Euroshop u Dizeldorfu i…pogledajte i sami!

22. avgust 2013.

br. 5

U ovom broju,

TimeToSee magazina  ćete se upoznati sa novim Linoville konceptom linoleuma i moći da preuzmete novi Grading Book za parket.  Pored toga možete da saznate više o najnovijim trendovima u dizajnu enterijera. Vesti i intervjui su u duhu arhitekture, sa posebnim naglaskom na zelenoj gradnji.  U duhu zelene gradnje, Tarkett vam preporučuje prirodni linoleum. Uživajte u novom broju.

19. juni 2013.

br. 4

Dragi naši prijatelji,

U ovom broju TimeToSee magazina želimo da vas informišemo o brojnim novinama u asortimanu parketa. Imate priliku da pogledate i preuzmete fotografije novih kolekcija i dezena parketa Tarkett i Sinteros, pročitate više o osveženju naše ponude – kolekcijama Bolero i Rumba, kao i novom zaštitnom laku Proteco Strong. A kada smo već u duhu novina, možete pogledati i novi Tarkett parket promotivni film. Uostalom, otkrijte i sami šta smo vam sve novo spremili u rubrici Aktuelno...

 

28. mart 2013.

br. 3

Dragi naši prijatelji,

Na samom početku, želimo da vam se zahvalimo na učešću u Merenju zadovoljstva naših kupaca. Vaši odgovori su više nego dragoceni za nas i tokom 2013. godine, trudićemo se da još više unapredimo našu saradnju.

TimeToSee vas poziva da se u ovom broju informišete o novinama u našem asortimanu, pročitate nešto više o uključivanju Tarkett-a u program Fondacije Elen Mekartur „Održiva ekonomija 100“, pogledate naš novi korporativni film, naučite nešto novo o Tarkett wetroom konceptu i… pogledajte i sami…

1. juli 2012.

br. 1

Dragi naši prijatelji, pozdravljamo vas prvim brojem našeg časopisa!

Pisanu reč uvažavamo kao jako važnu, pored svih drugih mogućnosti i tehnologija koje nam donose savremeni kanali komunikacija.

Ovim časopisom, želimo da vam predstavimo interesantne projekte realizovane u regionu, podelimo zanimljiva iskustva i informišemo vas o novinama u Tarkett asortimanu. Takođe, nadamo se da ćemo obostrano pokretati teme, razgovarati i objavljivati sadržaj u skladu sa zajedničkim interesovanjima.
 

TTS 10 - IZDVAJAMO

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player